Utama » Kerjaya » Jawatan Kosong Syarikat Air Perlis (SAP)

Jawatan Kosong Syarikat Air Perlis (SAP)

jawatan kosong syarikat air perlis sap
Disenaraikan iklan jawatan kosong terkini bagi Syarikat Air Perlis (SAP) yang ditawarkan. Maklumat kekosongan jawatan ini adalah seperti yang diiklankan oleh sumber tertentu. Pihak eSumber bagi jawatan kosong terkini hanya menyiar kembali agar memudahkan permohonan anda. Untuk maklumat lanjut sila lihat di bawah. Terima kasih.

Permohonan Jawatan Syarikat Air Perlis (SAP)

Calon yang berkelayakan dan memenuhi syarat-syarat yang telah ditetapkan untuk mengisi kekosongan jawatan yang ditawarkan adalah seperti berikut:

 • Majikan: Syarikat Air Perlis (SAP)
 • Lokasi: Perlis
 • Tarikh Tutup Permohonan: 10 April 2020

Maklumat Jawatan Kosong

Jika anda seorang calon warganegara Malaysia yang berkelayakan serta memenuhi syarat-syarat permohonan dan berumur tidak kurang daripada 18 tahun pada tarikh tutup permohonan iklan jawatan kosong ini, anda dipelawa untuk mengisi kekosongan jawatan tetap atau kontrak yang diiklankan.

Berikut adalah kekosongan jawatan yang diiklankan:

 1. Juruteknik ICT
 2. Juruteknik Awam
 3. Pembantu Operasi (HR & Kewangan)
 4. Pembantu Operasi (Teknikal)

Bagi memohon kekosongan jawatan di atas, sila ikuti langkah yang telah ditetapkan oleh majikan seperti di bawah.

Kelayakan Memohon

Calon yang mempunyai Ijazah, Diploma, Sijil Tinggi Persekolahan (SPM, STPM, A Level, Pra-U) atau Kelayakan Professional yang diiktiraf adalah dipelawa untuk memohon kekosongan jawatan yang ditawarkan. (sila rujuk iklan dan syarat kelayakan yang disediakan)

Selain itu, ciri-ciri calon yang dicari adalah:

 • Berperwatakan menarik
 • Berpengetahuan
 • Mempunyai ciri kepimpinan dan lain-lain (rujuk kelayakan permohonan di bawah)

Kelebihan

 • Gaji dengan pelbagai imbuhan menarik
 • Cuti Tahunan
 • Cuti Sakit dan lain-lain (rujuk iklan permohonan kerja kosong di bawah)

Cara Memohon Jawatan Kosong

Permohonan bagi kekosongan jawatan di atas, boleh dilakukan secara atas talian atau online. Sila ikuti arahan yang telah ditetapkan di bawah.

Klik pautan yang telah disediakan “POHON JAWATAN KOSONG” di bawah dan sila rujuk maklumat dengan lebih terperinci seperti syarat kelayakan, tarikh tutup serta lokasi yang akan ditempatkan.

Bagi permohonan untuk kali pertama, pemohon perlu mendaftar terlebih dahulu pada sistem dan isi maklumat yang diperlukan.

Pemohon juga disarankan agar mengemaskini maklumat-maklumat terkini seperti yang diperlukan di dalam sistem yang disediakan. Calon yang disenarai pendek sahaja akan dipanggil untuk temuduga.

Sila rujuk iklan penuh kekosongan jawatan melalui pautan yang telah disediakan di bawah.

Leave a Comment